PlayStation 4:lle yksinoikeudella matkaava What Remains of Edith Finch on saanut uuden trailerin. Sen myötä ensi vuodelle tähdätyn seikkailupelin tunnelmasta on saatu jälleen kevyt maistiainen, mutta samalla myös seikkailun pelillisestäkin annista annetaan hieman jo vihiä. 

The Unfinished Swanin kehittäneen Giant Sparrow -studion työstämä uutukainen on eräänlainen kokoelma lyhyitä pelattavia tarinoita, jotka kukin kertovat aina yhden Finch-suvun jäsenen kuolemasta. Tarinat avautuvat pelissä suvun mittavaa satavuotista kartanoa tutkimalla, mikä tapahtuu pelin nimikkosankari Edith Finchin näkökulmasta. Edithin tarkoituksena olisikin selvittää, miksi hän on viimein hengissä oleva Finch.

Pelillään Giant Sparrow’n kehittäjät ovat kertoneet tavoitelleensa varsin surrealistista kokemusta, joka samalla tuntuisi kuitenkin myös maanläheiseltä. Lisää esimerkkejä tästä olisi tarkoitus saada E3-pelimessuilla, jolloin Giant Sparrow’n tarkoituksena olisi esitellä tarkemmin yhtä pelin pelattavista tarinoista.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa