PS4-yksinoikeus The Tomorrow Children lynkataan jo vasta vuoden ikäisenä

PS4:lle vasta viime syksynä saapunut The Tomorrow Childeren suljetaan jo loppuvuodesta.

6.7.2017 17:40

Sony ja Q-Games ovat sulkemassa PlayStation 4:lle yksinoikeudella saatavilla olleen The Tomorrow Childrenin. Erikoislaatuisen ilmaispelin palvelimet vedetään seinästä 1. marraskuuta, minkä jälkeen sitä ei voi enää pelata.

Virallisesti saatavilla The Tomorrow Children ehti olla vain viime lokakuusta alkaen, mitä ennen sitä toki oli mahdollista kokeilla hajanaisten testijaksojen muodossa sekä maksullisessa esijulkaisuvaiheessa. Virallista syytä sulkemiselle ei ole annettu, mutta olettaa sopii, ettei se ole onnistunut löytämään tarpeeksi pelaajia.

Persoonallisella ja hieman kommunismihenkisellä teemalla varustettu The Tomorrow Children on ollut varsin omalaatuinen verkkopeli. Se haastoi pelaajat tukemaan pienien kyläyhteisöjen kasvua ja pystyssä pysymistä erilaisia työtehtäviä tekemällä. Pelin erikoisuus nousi paikoin kuitenkin sitä itseään vastaan, sillä monille pelaajille erikoisesta tyylistä oli hankalaa saada kunnollista otetta. Monien silmissä The Tomorrow Childrenin tyyli oli helppo nähdä yksinkertaisesti myös puuduttavana ja tylsänä.

Lähde: PlayStation (kotisivu)

Lisää luettavaa