PS4-yksinoikeus Dreams varhaisjulkaistaan innokkaimmille keväällä – tätä kaikkea sillä on saatu jo aikaiseksi

Media Moleculen uusi Dream-peli saa early access -vaiheen vielä ennen varsinaista julkaisua.

20.2.2019 23:39

Sony ja Media Molecule ovat valaisseet julkaisusuunnitelmiaan luomispeli Dreamsin suhteen. Hiljattain beta-testissä jo niin työkalujaan ja pelaajien ensimmäisiä luomuksia esitellyt teos saa keväällä rajatun varhaisjulkaisun, jolla peliä on tarkoitus valmistella myöhempään täysveristä julkaisua varten.

Creator Early Accessiksi kutsuttu rajattu versio on ennen kaikkea suunniteltu pelin luomispuolesta kiinnostuneille innokkaimmille pelaajille. Se tarjoaa siis hiljalleen monipuolistuvan pääsyn pelin viimeisimpiin työkaluihin ja tutoriaaleihin niin kuin myös muiden käyttäjien ja Media Moleculen itsensä tekemiin peleihin, joiden muokkailua on mahdollista myös kokeilla. Toiveena kehittäjillä olisi pelaajapalautteen voimin saada peli tipton-kuntoon julkaisua varten. Tarkoituksena siihen olisikin myydä pääsyjä vain rajattu määrä, jotta Media Molecule voi varmistaa sujuvan palautevirran.

Varhaisjulkaisuversiosta Dreamsista kustantaa 30 euroa. Suomeen sitä ei ole ainakaan tällä hetkellä tosin suunniteltu. Ainakin aluksi varhaisjulkaisuyleisöä haetaan Yhdysvalloista, Briteistä, Itävällasta, Benelux-maista, Uudesta-Seelannista, Ranskasta, Sveitsistä, Italiasta, Saksasta ja Espanjasta.

Varsinaista julkaisuikkunaa Dreamsilla ei vielä ole. Pelien, musiikin, animaatioiden ja vastaavien luomuksien tekemisen sekä jakamisen mahdollistavien työkalujen ohella sen on määrä tarjota valmistuessaan vielä esimerkiksi oma tarinatilansa. Sen kehittymisen ei yhtälailla pitäisi jäädä vain viralliseen julkaisuun, vaan jatkua pelaajayhteisön palautteen voimin,

Varhaisjulkaisuilmoituksen tueksi Media Molecule on julkaissut Dreamsista tällä viikolla tuoreen trailerin. Keskiössä siinä ovat monet erilaiset beta-luomukset, joita testaajat saivat aikaan jo muutamassa ensimmäisessä viikossa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa