PS4-Unchartedin keulakuvanäyttelijä laitettiin vaihtoon

Uuteen Uncharted-peliin kiinnitettynä ollut näyttelijä Todd Stashwick ei olekaan enää mukana Naughty Dogin PS4-projektissa.

22.4.2014 03:00

Näyttelijä Todd Stashwick ei ole enää mukana PlayStation 4:n Uncharted-pelin kehityksessä. Viihdesivusto IGN raportoi saaneensa mieheltä lausunnon, jonka mukaan hänen näyttelemäänsä rooliin on pelissä päätetty valita uusi henkilö.

Uudesta Uncharted-seikkailusta ja näin ollen myös Stashwickin roolista ei ole tiedetty toistaiseksi vielä juuri paljoa. Miehellä vaikutti olleen kuitenkin ainakin jonkinlainen avainrooli projektissa, sillä hänen ääntään kuultiin jo uutukaistuotoksen julkistustrailerilla viime marraskuussa.

Aiemmin tässä kuussa Stashwick julkisti monen yllätykseksi, että hän on käsikirjoittamassa Visceral Gamesin uutta Star Wars -peliä Amy Hennigin kanssa. Vasta muutama kuukausi sitten Hennigin tiedettiin kehittäneen uutta Unchartedia luovan johtajan asemassa Naughty Dogilla, kunnes maalis-huhtikuussa hän ilmoittikin siirtyneensä Visceralille.

Myös uuden Unchartedin ohjaajaksi alkujaan asetettu Justin Richmond jätti hiljattain peliä kehittäneen Naughty Dogin. Mies työskentelee nykyisin League of Legendsin tehneellä Riot Gamesilla.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa