PS4-pelaajat jäämässä ilman Fallout 4- ja Skyrim-modeja – syy ilmeisesti Sonyssa

Bethesda ei ole ilmeisesti kykeneväinen tuomaan käyttäjämodeja Fallout 4:n ja The Elder Scrolls V: Skyrimin PS4-versioon. Asiasta yhtiö syyttää kovasti Sonyn linjauksia.

9.9.2016 18:52

Fallout 4 ja The Elder Scrolls V: Skyrim saattavat jäädä sittenkin ilman moditukea PlayStation 4:llä. Asia on tullut ilmi Bethesdan perjantaina julkaisemassa tiedotteessa, jonka mukaan Sony ei ole ollut erityisen tyytyväinen tapaan, jolla Bethesda haluaisi modien toimivan PlayStation 4:llä.

– Sonyn kanssa kuukausia kestäneiden keskustelujen jälkeen joudumme ikävä kyllä kertomaan, että vaikka olemme jo pitkään olleet valmiita tarjoamaan moditukea PlayStation 4:llä, on Sony kertonut meille, etteivät he salli käyttäjämodien toimivan niin kuin niiden pitäisi, eli antaa käyttäjien tehdä mitä he vain haluavat Fallout 4:n tai Skyrim Special Editionin kanssa, Bethesdan tiedotteessa kerrotaan.

Xbox Onella Fallout 4 -pelaajat ovat voineet leikkiä modien kanssa jo parikin kuukautta. Viimeksi PlayStation 4:n modiominaisuudesta kuultiin enemmän kesä-heinäkuussa, jolloin Bethesda lähinnä vihjasi, että viivästyminen johtui enemmän teknisistä asioista. Jo ennen kyseistä ajankohtaa Bethesda oli ehtinyt lupaamaan, että lokakuussa julkaistava The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition tulisi tukemaan myös modeja sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä.

Sony ei ole toistaiseksi kommentoinut Bethesdan tiedotetta julkisesti.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa