PS4 päivittyi taas isosti: nyt boostaillaan ja käytetään ulkoisia kovalevyjä

PlayStation 4:n uusi päivitys on saapunut tuomaan konsoliin esimerkiksi tuen ulkoisille kovalevyillä. PS4 Prolla käyttöön saadaan nyt myös joidenkin pelien suorituskykyä parantava Boost-tila.

9.3.2017 15:16

PlayStation 4:n uusi 4.50-päivitys on julkaistu virallisesti kaikkien ulottuville.

Jo aiemmin muutamien käyttäjien beta-testattavana ollut päivitys lisää PS4:lle kauan kaivatun tuen ulkoisille kovalevyille, joille käyttäjät voivat nyt ladata niin pelejään, tallennuksiaan kuin muita sovelluksia. Käytössä olevan kovalevyn täytyy vain tukea USB 3.0:aa ja tarjota tilaa vähintään 250 gigatavua ja enintään kahdeksan teratavua.

Muita päivitykseen kuuluvia lisiä ovat esimerkiksi mahdollisuus ujuttaa ruutukaappauksia PS4:n taustakuvaksi, aiempaa Facebook-henkisempi tilapäivitysjärjestelmä ja mahdollisuus katsoa 3D-Blu.-ray-levyjä PlayStation VR -visiirin voimin. PlayStation 4 Pro -omistajat voivat nyt myös käyttöö hyödykseen niin sanottua Boost-tilaa, jolla PS4 Pron tehoista pääsee ottamaan ilon irti myös peleissä, jotka eivät tarjoa virallista Pro-tukea. Pro-edut voivat vaihdella peleittäin, mutta erityisesti sen pitäisi vaikuttaa pelien ruudunpäivitykseen ja lataustaukoihin.

Syvemmin päivityksen antiin voi tutustua PlayStation Blogin kautta ja oheisella videolla.

Lisää luettavaa