PS4-konsoleita kaataneen viestibugin ei pitäisi vaivata enää pelaajia

Sonyn mukaan PS4-konsoleita kaatanutta viestiongelmaa ei pitäisi enää ilmetä.

17.10.2018 12:19

PlayStation 4 -konsoleita jumittanut viestibugi on ainakin jossain määrin saatu taltutettua, PlayStationin brittiläinen tukitili Twitterissä on antanut ymmärtää. Vastauksena muutamille käyttäjille tili on kertonut, ettei konsoleiden kaatumiseen johtaneita viestejä voi enää lähettää ja että Sonylla tutkitaan tapausta parhaillaan, jotta vastaavia ongelmia voitaisiin välttää tulevaisuudessa.

Juurikaan mitään virallisempaa lausuntoa Sony ei ole korjauksesta kuitenkaan antanut. Tiedossa lähinnä siis yhä on, että PlayStationeita oli mahdollista saada jumiutumaan vastaanottamalla käyttäjäviestin, joka sisälsi tietynlaisia merkkejä. Sony on kyllä vahvistanut, että mikäli kaatumisongelmaan ehti törmätä, on se korjattavissa samoilla ohjeilla, joita on ehdotettu netissä jo aiemminkin.

VG247-sivustolle Sony kertoi aiemmin tällä viikolla, että se oli tietoinen ongelmasta ja valmisteli järjestelmäpäivitystä sen korjaamiseen. Mitään päivitystä ei ole kuitenkaan konsolille toistaiseksi julkaistu. Ainakin alustavasti Sony on lähtenyt siis estämään bugin toimintaa omassa päässään ilmeisesti PlayStation Network -verkkopalveluaan viilaamalla.

Päivitys kello 15:15: Keskiviikon aikana Sony on julkaissut PS4:lle uuden järjestelmäpäivityksen Päivityksen on kerrottu parantavan järjestelmän toimintaa, eli se saattaa  hyvinkin kattaa myös viestibugiin liittyviä korjauksia.

Lähde: Ask PlayStation UK (Twiitter)VG247

Lisää luettavaa