PS4-ajopeli Driveclub missaakin uutuuskonsolin julkaisun

PlayStation 4:n julkaisupelitarjonta on harventui hieman. Sony on päättänyt, että autopeli Driveclub saadaankin ulos vasta ensi vuonna.

18.10.2013 14:54

Evolution Studiosin työstämä kaahailupeli Driveclub myöhästyy. Alkujaan PlayStation 4:lle konsolin julkaisupäiväksi tähdätty peli saadaankin kauppoihin Sonyn toimesta vasta vuoden 2014 alussa.

Muutoksen myötä Sony on joutunut tekemään muutoksia myös PlayStation 4:ää koskevaan PlayStation Plus -tarjontaan. Siinä missä Plus-tilaajien oli määrä saada jo heti uutuuskonsolin julkaisussa itselleen veloituksetta sekä Resogun että Driveclub PlayStation Plus Edition, korvaakin ajelun nyt varjoloikinta Contrast.

Järin yksityiskohtaista syytä lykkäykselle ei ole annettu. Sony Worldwide Studios -pomo Shuhei Yoshida antoi ymmärtää PlayStation Blog -sivustolla, että peliä halutaan hioa vielä hippusen verran lisää.

Driveclub on toinen alkujaan PlayStation 4:n julkaisupeliksi suunniteltu tuotos, jota lykättiin hiljattain. Vasta aiemmin tällä viikolla Ubisoft ilmoitti, että myös Watch Dogs nähdään kaupoissa sittenkin ensi keväänä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa