PS3:n mätkintätarjonta menee överimmäksi huhtikuun lopulla

CyberConnect2:n tuoreehko mätkintäpeli JoJo's Bizarre Adventure hulluttelee Euroopassakin vielä ihan parin kuukauden sisällä.

1.3.2014 01:47

Pähkähulluilla hahmoilla ja toiminnalla kyllästetty taistelupeli JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle saadaan Eurooppaan huhtikuun 25. päivä, julkaisija Namco Bandai on vahvistanut.

Pelkästään PlayStation 3:lla nähtävä peli perustuu suosittuun manga- ja animesarjaan, joille on tavalla jos toisellakin pyritty teoksessa pysymään varsin uskollisina. Tämä esimerkiksi tarkoittaa, että luvassa on joukko paikoin erikoisillakin taistelutyyleillä varustettuja taistelijoita, joista toiset voivat tukeutua suoraviivaisempaan mäkimiseen, kun taas toiset saattavat laittaa eräänlaiset henkiolennot hoitamaan likaisen työn puolestaan.

Japanissa All Star Battle julkaistiin jo viime syksynä. Euroopassa peliä kaupitellaankin ainakin joidenkin jälleenmyyjien yhteyksissä ennakkotilausedulla, joka tarjoaa innokkaimmille pelaajille mahdollisuuden napata heti julkaisussa mukaansa kaksi ylimääräistä pelattavaa hahmoa.

All Star Battlen on kehittänyt Namcolle jo eräänlaiseksi luottostudioksi muodostunut CyberConnect2. Firma tunnetaan muun muassa lukuisista Naruto-peleistään kuin myös Asura’s Wrathista ja .hack-roolipelisarjasta.

Lähde: Namco Bandai

Lisää luettavaa