PlayStation 3:n ilmaisräiskintä avautui kaikille

Sota on laajentunut CCP Gamesin Dust 514 -pelissä. Nyt kuka vain PlayStation 3 -pelaajista voi osallistua mukaan veloituksetta.

22.1.2013 18:59

Ilmaispelien kuninkuutta konsolipuolella tavoitteleva Dust 514 on saavuttanut avoimen beetavaiheensa. Islantilaisen CCP Gamesin avaruusräiskintä on näin ollen nyt kaikkien PlayStation 3 -omistajien ladattavissa ja tietysti myös pelattavissa ilman veloitusta.

Peli tarjoaa tällä hetkellä maksimissaan 48 pelaajan nettiotteluita ja laajaksi kuvaillun hahmonkehityksen. Sen erikoisempiin jippoihin lukeutuu kytkös CCP:n MMO-peli EVE Onlineen, jonka pelaajien kanssa Dust-räiskijät voivat vuorovaikuttaa teoillaan.

Aiempaa kokemusta Eve Onlinesta pelaajilta ei kikasta huolimatta vaadita. Räiskimisestä nauttiakseen koko MMO-puolta ei myöskään tarvitse alkaa pitää silmällä.

Perinteiseen ilmaispelimalliin Dust 514 tarjoaa mahdollisuuden muokata hahmoaan joko oikealla rahalla tai sitten ajan kanssa haalitulla fiktiivisellä valuutalla. Kehittäjät ovat toistuvasti kuitenkin vakuutelleet, ettei pelissä voiteta otteluita kukkaroita avaamalla.

CCP:n tarkoituksena on luonnollisesti tukea peliä toistuvasti sekä tulevina viikkoina että ihan tulevina vuosinakin.

Linkki pelin trailerii

Lähde: CCP

Lisää luettavaa