Prince of Persia ja kaksi todellista kulttiräiskintää lisättiin Xbox Onen kanssa yhteensopivien Xbox 360 -pelien listaan

Xbox 360:n Prince of Persia, Sine Mora ja Earth Defence Force 2025 ovat nyt yhteensopivia Xbox Onen kanssa.

9.8.2018 12:32

Kolme uutta peliä on lisätty Xbox One -konsolilla toimivien Xbox 360 -pelien listaan. Tuoreimmat lisäykset Xbox Onen alati kasvavaan tuettujen Xbox 360 pelien valikoimaan ovat Prince of Persia, Sine Mora sekä Earth Defence Force 2025.

Prince of Persia on klassisen pelisarjan vuonna 2008 julkaistu uudelleentulkinta, joka uuden suuntansa ja piirrosmaisen ulkoasunsa myötä jakoi pelikansaa. Ubisoft ei koskaan tehnyt uudelle tulkinnalle jatkoa peliin hurahtaneiden fanien äänekkäistä toiveista huolimatta.

Grasshopper Manufacturen kehittämä Sine Mora ja Bandai Namcon Earth Defence Force 2025 sen sijaan ovat toiminnantäyteisiä kulttipelejä, joilla myös on oma vankka ja varsin äänekäs kannattajakuntansa. Mikäli pelit eivät ole tuttuja, voit katsastaa ohesta jokaisen pelin trailerin.

Kaikki kolme peliä ovat pelattavissa suoraan vanhoilta Xbox 360 -levyitä. Mikäli omistat entuudestaan pelien digitaalisen Xbox 360 -version, voit ladata pelit suoraan veloituksetta verkosta. Pelit voi luonnollisesti nyt myös ostaa Xbox Onen verkkokaupasta.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa