Povekkaat ninjatytöt näyttävät tulleen Eurooppaan jäädäkseen

Senran Kagura -sarjan pelejä saadaan lisää Eurooppaan niin toiminnan kuin kokkauksenkin merkeissä.

6.8.2014 17:53

Marvelous AQL:n ninjatytöillä kyllästetty Senran Kagura -pelisarja ei ole aikeissa lähteä Euroopasta minnekään. Marvelousin eurooppalaisosaston mukaan lähikuukausien aikana vanhan mantereen PlayStation Vita -pelaajat pääsevät pelaamaan niin Senran Kagura: Bon Appétitia että myös Senran Kagura: Shinovi Versusta.

Kaksikosta Shinovi Versus on tavanomaisempi kokemus Senran Kaguraa jo 3DS:llä pelanneille. Peli on toimintaan nojaava kokemus, joskin 3DS-versioihin nähden ninjamätkintä hyödyntää nyt huomattavasti enemmän 3D-ympäristöjen mahdollisuuksia.

Senran Kagura: Bon Appétit! ottaa hieman toisenlaisemman lähestymistavan sarjaan. Peli ei toki unohda kuuluisia ninjojaan, mutta tällä kertaa ne laitetaan kokkaamaan. Mistään Cooking Mama -kokemuksesta ei ilmeisesti kuitenkaan vaikuta olevan kyse, vaan peli luottaa mekaniikoilta hyvin rytmipelimäisiin ratkaisuihin.

Mainittakoon, että pelin traileri ei sisällä välttämättä työympäristöön soveltuvaa materiaalia…

Kummallekaan pelille ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää. Tiedossa kuitenkin jo on, että ne on tarkoitus julkaista Euroopassa vain digitaalisessa muodossa.

Lähde: Marvelous Games

Lisää luettavaa