Selviytymistoimintaa täynnä oleva Days Gone saapui pelikansan hyppysiin keväällä 2019 ja nyt Sony on muokkaamassa nimikkeensä myös elokuvamuotoon. Pelielokuvan päärooliin on astumassa Outlander-sarjaa tähdittävä Sam Heughan.

Days Gone seuraa entisen moottoripyöräjengiläisen, Deacon St. Johnin, kamppailua postapokalyptisessä maailmassa. Hän yrittää löytää kadonneen, kuolleeksi oletetun rakkaansa selviytyen samalla vaarallisten, mutaatioituneiden hirviömassojen keskellä Yhdysvaltain länsirannikon maisemissa. Peli on saatavilla PlayStation 4 -konsolille sekä pc:lle.

Heughan jakoi myös omassa sosiaalisessa mediassaan tiedon elokuvan työstämisestä sekä hänen omasta osallisuudestaan produktioon. Näyttelijäkiinnitys näyttäisi näin ollen olevan virallista.

Sony perusti televisio- ja elokuvatuotantoihin erikoistuneen PlayStation Productions -yhtiönsä kolme vuotta sitten. Yhtiön ensimmäinen adaptaatio, Uncharted-seikkailupeleihin pohjaava samanniminen elokuva, menestyi mukavasti lippuluukuilla, joten ei ihmekään, että jatkotuotoksia on jo suunnitteilla. Days Gonen lisäksi kehittelyssä ovat myös esimerkiksi HBO:n The Last of Us -sarja sekä Ghost of Tsushima -elokuva.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa