Popmaailman virtuaalitähti palaa Eurooppaan marraskuussa

PlayStation-pelaajat popittavat Hatsune Mikun tahtiin jälleen marraskuussa Project Diva F 2ndin saapuessa niin PS3:lle kuin Vitallekin.

11.8.2014 15:33

Segan viimeisin Hatsune Miku -peli on saanut julkaisupäivän lännessä. PlayStation 3:lle ja Vitalle matkalla oleva Hatsune Miku: Project Diva F 2nd laittaa nupit kaakkoon Yhdysvalloissa 18. marraskuuta ja Euroopassa kolme päivää myöhemmin.

Lännessä peli saadaan tällä kertaa myyntiin niin alustan kuin alustankin osalta sekä digitaalisessa että fyysisessä muodossa. Mikäli ensimmäisen Project Diva F:n omistaa myös jo ennalta joko PlayStation 3:lle tai Vitalle, on Sega antamassa uuteen peliin ilmaiseksi kolme ylimääräistä hahmoa sisältävän Extra Character Pack -lisäsisältöpaketin.

Mikäli Project Diva F 2ndin ennakkotilaa myös ennaltamäärätyiltä jälleenmyyjiltä, saa ostaja itselleen etuna peliin lisäksi myös Americana-pukusetin (kuvassa).

Project Diva F 2ndin ohella Sega valmistelee länsimaita varten parhaillaan myös 3DS-peli Hatsune Miku: Project Mirai Remixia. Kyseinen tuotos saadaan Eurooppaan ensi vuonna.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa