Pokémonit innoittavat tyyristä laatukorumallistoa – yhden riipuksen hinta jopa 29 tuhatta dollaria

Tarjolla astetta kalliimpia peliasusteita.

19.11.2023 18:30

Pokémonien ystävät voivat pian koristaa asuaan laadukkailla Tiffany & Co. -koruilla. Uusi mallisto tulee myyntiin aivan pian, marraskuun lopulla.

Korut on suunnitellut taiteilija Daniel Arsham, jonka Pokémon-aiheiseen ”A Ripple in Time” -näyttelyyn malliston asusteet pohjaavat.

”Viimeisin yhteistyöni Tiffany & Co.:n kanssa on yhdistelmä populaarikulttuuria, laatukoruja sekä taidetta”, Arsham kertoo. Hän näkee kumpaisellakin olevan vahva ja pysyvä asema kulttuurissa – niin sen menneisyydessä ja nykyisyydessä kuin myös sen tulevaisuudessa.

Uutuusmallisto koostuu yhteensä yhdeksästä riipuksesta, joissa komeilee yhteensä kuusi eri Pokémonia: Pikachu, Charmander, Mew, Squirtle, Jigglypuff ja Cubone. Näiden yksittäishinta on 1290 dollaria eli reilut 1180 euroa.

Korut on valmistettu pääasiallisesti tummasta, hapetetusta sterling-hopeasta, mutta tarjolla on myös kaksi eri kokoista, 18 karaatin kullasta valmistettu Pikachua, joista suuremman hinta on hulppeat 29 000 dollaria eli reilut 26 500 euroa. Pienemmän taas saa omakseen 9900 dollarilla eli noin 9070 eurolla.

Korut ovat saatavilla Tiffany & Co.:n sivustolla ja New Yorkin sekä Tokion liikkeissä. Nettimyynti on avoionna vain 24 tunnin verran 29.-30. marraskuuta.

Lähde: Tiffany & Co., VGN, IGN

Lisää luettavaa