Pokémon-ystävyys syvenee pian Pokémon GOssa

Pokémon GOn Buddy-järjestelmä saa ensi vuoteen mennessä ison kohennuksen.

17.12.2019 23:17

Pokémon GOsta löytyvä Buddy-järjestelmä on saamassa mittavan uudistuksen ensi vuoteen mennessä.

Tähän asti peli on tarjonnut mahdollisuuden merkitä yhdestä pokémonistaan oman erityiskaverinsa, minkä jälkeen tämän kanssa kävely tuottaa tiettyjen matkojen jälkeen tälle ylimääräistä karkkia. Uudistuksen myötä pokémon-kamuilla voi alkaa nostaa erityistä kaveruustasoa, mikä tuo mukanaan useita erilaisia etuja niin hirviölle kuin pelaajalle.

Kaveruustasoa nostetaan tietysti kävelemällä kaveri-pokémonin kanssa, mutta myös ruokkimalla tälle marjoja sekä taistelemalla että leikkimällä tämän kanssa. Miten korkeammalla toverin mieliala on, sitä tehokkaampaa tämän kanssa vuorovaikuttaminen on.

Erilaisia merkittäviä kaveritasoja löytyy neljä kappaletta. Nämä ovat Good Buddy, Great Buddy, Ultra Buddy sekä Best Buddy, ja ne tuovat mukanaan aina jonkinlaisen edun. Aluksi kaveri-pokémon ilmestyy vain näkyviin pelaajan kanssa kartalle, mutta myöhemmin tänä saattaa alkaa avustaa pokémon-pyydystyksissä,, löytää esineitä ja saada voimaboosteja taisteluihin.

Nianticilla lisäys nähdään sen verran merkittävän, että sille on omistettu oma uusi tunnelmointitrailerinsa. Pari kuvaa ominaisuudesta on myös nähtävillä alta.

Lähde: Pokémon GO Live

Lisää luettavaa