Nintendo on julkistanut Pokémon-teemaisen taistelupelin nimeltä Pokkén Tournament. Yhteistyönä Bandai Namcon kanssa kehitetty peli on matkalla japanilaisiin kolikkopelihalleihin vuoden 2015 aikana.

Pokkén Tournament paljastettiin osana Pokémon Companyn ja Famitsu-lehden yhteistä verkkolähetystä lyhyen trailerin voimin. Lähetyksessä vierailemassa nähtiin Soulcalibur-tuottaja Masaaki Hoshino ja Tekken-tuottaja Katsuhiro Harada, jotka peliblogi Kotakun käännöksen mukaan ovat lupailleet pelistä sekä kokeneille että uusille taistelupelaajille sopivaa kokemusta, joka muistuttaa paikoin enemmän toimintapeliä kuin vain pelkkää mätkintää.

Pokkén Tournamentin paljastuslähetyksessä vihjattiin, että peli voitaisiin vielä ajan myötä nähdä myös kolikkopelihallien ulkopuolellakin.

Pokkén Tournament on jo noin vuoden ajan spekuloinnin kohteena viihtynyt peli. Siitä nähtiin ensimmäinen kuva japanilaisessa Pokémon Game Show -tapahtumassa viime vuoden elokuussa ilman minkäänlaista taustaselitystä. Noihin aikoihin Pokémon Companyn huomattiin myös rekisteröineen nimet Pokkén Fighters ja Pokkén Tournament tavaramerkikseen Yhdysvalloissa.

Lähde: Kotaku, Siliconera, Serebii

Lisää luettavaa