Pokémon-klassikot Red, Blue ja Yellow saapuvat 3DS:lle

Pokémon Red, Blue ja Yellow ovat viimein tulossa Virtual Consoleen ja vieläpä erityishuolenpitoa saaneena.

14.11.2015 00:23

Pokémon-kuumeen maailmaan lähes 20 vuotta sitten tartuttaneet pelit Pokémon Red, Pokémon Blue ja Pokémon Yellow ovat viimein tekemässä tuloaan Virtual Consoleen. Nintendo on tuoreimman Direct-lähetyksensä yhteydessä ilmoittanut, että klassikkoroolipelejä päästään pelaamaan 3DS:llä 27. helmikuuta alkaen.

Moninpelivetoisen luonteensa johdosta kolmikko on saanut pienoisen erityiskohtelun muihin Virtual Console -nimikkeisiin nähden. Jotta Pokémonien vaihtaminen ja taisteluttaminen muiden pelaajien kanssa nimittäin onnistuisi, tukevat pelit 3DS:n langattomia kommunikointiominaisuuksia. Suoranaista nettipelitukea niiltä ei kannattane kuitenkaan odottaa.

Direct-lähetyksensä yhteydessä Nintendo lisäksi paljasti, että 3DS:n Pokémon seikkailu Pokémon Super Mystery Dungeon julkaistaan Euroopassa 19. helmikuuta. Nintendo on lisäksi toistanut, että Wii U:n Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament on edelleen saapumassa länteen ensi kevääksi. Pelin ensimmäisten versioiden mukaan Nintendo on kertonut pakkaavansa Shadow Mewtwo -Amiibo-kortin, jolla peliin saa välittömästi pelattavaksi kyseisen uuden Mewtwo-hahmo.

Joulukuussa Nintendo on tuomassa 3DS:lle myös uuden Pokémon-aiheisen Picross-pelin. Nintendon mukaan kyseessä on ”ilmaiseksi aloitettavissa” oleva tuotos.

Lisää luettavaa