Pokémon-kehittäjien uusi peli tupsahti yllättäen Steamiin

Pokémon Sunin ja Moonin lisäksi japanilaisstudio Game Freak on työstänyt kasaan myös pc-peliä. Giga Wrecker -niminen uutukainen tupsahti tällä viikolla yllättäen Steamin Early Access -osastolle.

20.8.2016 12:44

Pokémon-roolipelien luojana parhaiten tunnettu japanilaiskehittäjä Game Freak on tuonut Steamiin yllättäen uuden pelin. Uutukainen on toistaiseksi vielä early access -muodossa kaupiteltava Giga Wrecker, jonka Game Freak on sekä kehittänyt että julkaissut itse.

Ohjaksiin Giga Wreckerissa saadaan lukuisilla eirkoiskyvyillä varustettu kyborgityttö, jonka tarkoituksena olisi ratkoa fysiikkavetoisia pulmia kaksiulotteisessa tasoloikkamaailmassa. Game Freakin mukaan pelin on tarkoitus päivittyä early access -muodossa kuukausittain ja saada sen myötä vielä niin korjauksia, uusia kenttiä, pomovastuksia kuin myös parannellun kenttäeditorinkin. Fanit voivat luonnollisesti myös vaikuttaa kehityssuuntaan antamalla siitä palautetta Steamin foorumeilla.

Aikeena Game Freakilla olisi saada Giga Wrecker aikaisintaan valmiiksi tammikuun tienoilla. Kirjoitushetkellä peli kustantaa 15 euroa, mutta virallisen julkaisun jälkeen tähän voi tulla muutos, mikäli yhtiö päätyy lisäämään hurjasti sisältöä vielä luomukseensa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Game Freak on ottanut osaa early access -kehitykseen. Steamiin yhtiöltä on saatu kyllä peli kerran aikaisemmin, kun viime vuonna myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle Segan tuella kehitetty Tembo the Badass Elephant saapui kyseiseen palveluun.

Pokémoneja ja Nintendoa Game Freak ei toki ole vielä jättänyt taakseen. Marraskuun 23. päivä Suomessa julkaistaan 3DS-pelit Pokémon Sun ja Pokémon Moon, jotka ovat jälleen kerran juurikin Game Freakin käsialaa.

Lähde: Steam, Gematsu

Lisää luettavaa