Pokémon GO saapui nyt Suomeenkin – lataa peli-ilmiö viimein virallisesti!

Pokémon GO on viimein virallisesti ladattavissa myös Suomessa.

16.7.2016 11:46

Hurjaksi menestykseksi jo vajaassa viikossa noussut mobiilipeli Pokémon GO on saapunut viimein Suomeen. Niantic Labsin ja The Pokémon Companyn yhteistyöprojekti on parhaillaan imutettavissa niin iOS-laitteille App Storen kautta kuin myös Android-vehkeille Google Playn välityksellä.

Peli ei ole välttämättä heti nähtävissä latauspalveluissa mobiililaitteilla selatessa. Kuitenkin ainakin Android-laitteilla lataus on mahdollista laittaa käyntiin ihan yllä olevan linkin kautta.

Suomen ohella peli on saapunut tai ainakin saapumassa tänään lauantaina myös Itävaltaan, Belgiaan, Bulgariaan, Kroatiaan, Kyprokselle, Tshekkeihin, Irlantin, Tanskaan, Viroon, Kreikkaan, Grönlantiin, Unkariin, Islantiin, Latviaan, Liettuaan, Luxemburgiin, Maltaan, Alankomaihin, Norjaan, Puolaan, Romaniaan, Slovakiaan, Ruotsiin ja Sveitsiin. Ensimmäisenä peliin pääsivät aikoinaan käsiksi australialaiset ja amerikkalaiset, joille peli saapui jo noin viikko sitten.

Pokémon GO’n kansainvälinen julkaisu tapahtui hieman suuremmalla viiveellä kuin Niantic alkujaan toivoi. Pelin järisyttävä menestys sai sen palvelimet nimittäin nopeasti tukkoon, minkä seurauksena yhtiö halusi keskittyä serviongelmien tasoittamiseen ennen pelin tuomista uusiin maihin. Tämä ei ole estänyt toki suomalaisiakaan tutustumasta peliin, sillä siihen on ollut tähänkin asti mahdollista päästä käsiksi epävirallisempia reittejä pitkin.

Pelaaja-lehden vinkkejä Pokémon GO’n peluuseen voi lueskella tästä.

Päivitys kello 13:40: Osa suomalaiskäyttäjistä on raportoinut, etteivät he ole onnistuneet lataamaan peliä vielä ainakaan iOS-laitteille. Ongelma ei näytä koskevan kuitenkaan kaikkia Apple-pelaajia.

Lähde: Pokémon GO (Facebook)

Lisää luettavaa