Pokémon Go ja Pokémon yhdistyvät loppuvuodesta julkaistavassa Pokemon: Let’s Gossa – emosarja jatkuu ensi vuonna

Nintendo julkisti myös toisen Pokémon-sarjan pelin ilmestyvän loppuvuonna sekä emosarjan jatkuvan ensi vuonna.

30.5.2018 09:56

Nintendo julkisti Pokémon Questin lisäksi marraskuussa ilmestyvän Pokémon: Let’s Go, Pikachun ja Pokémon: Let’s Go, Eeveen sekä paljasti varsinaisen emosarjan jatkuvan ensi vuonna.

Game Freakin kehittämä Pokémon: Let’s Go on suunniteltu eritoten sarjan uusille tulokkaille. Pelimekaniikka lainaa suositusta Pokémon Go -mobiilipelistä ja yhdistää oikean maailman uuteen pelinsisäiseen universumiin. Pelaajat pystyvät kaappaamaan lisää pokémoneja nappaamalla nämä luonnosta Pokémon Go -pelissä ja siirtämään ne sitten Pokémon Let’s Gohon, jossa nämä pitää vielä napata uusiksi.

Varsinaiset Let’s Go -pelit ovat kuitenkin perinteisten Pokémonien tapaan roolipelejä, joissa pelaajat pääsevät tutkimaan Kanton aluetta, taistelemaan muita kouluttajia vastaan, ratsastamaan pokémoneilla sekä pelaamaan yhdessä toisen kaverin kanssa. Kaapattuja pokémoneja pääsee lisäksi asustamaan erilaisilla vaatteilla.

Pokémon: Let’s Go on kokonaan uusi sarjan osa, mutta se on ottanut paljon inspiraatiota Yellow-sarjan pelistä. Pelin ohjaaja Junichi Masuda paljasti pelissä olevan ensimmäiset 150 pokémonia sekä näiden Alola-muodot Sun– ja Moon-osista.

Marraskuussa julkaistava Pokémon: Let’s Go ei ole kuitenkaan Pokémon-ydinsarjan seuraava kahdeksannen sukupolven peli. Varsinainen emosarja jatkuu sen sijaan uuden osan merkeissä vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, mille alustalle uusi Pokémon-peli julkaistaan.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu ja Pokémon: Let’s Go, Eevee julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta. Julkaisun yhteydessä markkinoille saapuu myös erillinen Poke Ball Plus -ohjain.

Lähde: Twitter, GameSpot

Lisää luettavaa