Poikkeuksellista seikkailtavaa ja stunttikaahailua PS3:lle tässä kuussa

Sekä The Unfinished Swan että Joe Danger 2:n PlayStation-versio saivat julkaisupäivän. Jälkimmäisen pelin saamasta bonussisällöstä kerrottiin lisäksi yksityiskohtia.

6.10.2012 18:55

Uusi joukko PlayStation Networkiin suuntaavia pelejä on saanut  julkaisupäivän. Luvassa kuluvan kuun aikana onkin tarjonnaltaan hieman erilaisempaa pelattavaa.

Peleistä lähimpänä julkaisuaan on Joe Danger 2: The Movie. Xbox 360:lle jo syyskuussa saapunut peli nähdään Pleikkarilla 10. lokakuuta ja luvasti tuhdimpana pakettina. Jo Boxilla nähdyn sisällön ohella kehittäjä Hello Games on tunkemassa peliin mukaan uuden Joe Danger Gaiden -osuuden.

Kehittäjiensä mukaan Gaiden oli alkujaan tuotos, josta oli tarkoitus muodostua ensimmäinen Joe Danger -peli. Se kuitenkin pääosin hyllytettiin jo aikoja sitten, sillä sen katsottiin olleen aivan liian haastava.

Myös uusia ominaisuuksia sullotaan PlayStation-versioon mukaan. Mukana on muun muassa mahdollisuus ladata uusintoja YouTubeen, hyödyntää omia musiikkeja ja onpa kenttäeditoriakin laajennettu.

Toinen julkaisupäivän saanut peli on jo pidemmän aikaa kehitetty The Unfinished Swan. Ensimmäisen persoonan maalauspeliksikin kutsuttu seikkailu saapuu lokakuun 26. päivä. Pelissä pelaajat löytävät itsensä aluksi käytännössä tyhjästä maailmasta, joka maalia viskomalla saa muotonsa ja herää henkiin.

Sekä Joe Danger 2 että The Unfinished Swan saapuvat myyntiin 13 euron hintalapulla varustettuna. Ohessa Swanin kulissien taakse pomppaava video sekä Joe Dangerin traileri.

Linkki Unfinished Swan -videoon

Linkki Joe Danger 2 -traileriin

Lisää luettavaa