PlayStationin ja Xboxin Black Friday alkoi jo – alehintaan on tarjolla PS Plus -tilauksia, pelejä ja konsoleita

Konsolipelaajille on tarjolla alennustavaraa.

17.11.2023 17:42

PlayStationin ja Xboxin Black Friday -alennusmyyntikampanjat ovat käynnistyneet tänään.

Konsolivalmistajien kulutusjuhlat ovat käynnistyneet ja tarjolla on niin sisältöä kuin laitteitakin alennettuun hintaan. Esimerkiksi PlayStation 5 -konsoleita myydään alennettuun hintaan eri jälleenmyyjillä niin pelien kanssa kuin ilmankin. Suomessa alennusmyynnissä ovat nimenomaan PS5-konsolin vanhaksi jäävät mallit, jotka tulevaisuudessa korvataan laitteen pienemmällä versiolla. Edullisimmillaan konsolin saa uutena noin 400 eurolla, mutta myös pelin ja konsolin yhdistäviä paketteja voi löytää alle 500 euron hintaan.

PlayStationin alennusmyynnit kattavat myös tukun pelejä ja PlayStation Plus -tilauspalvelun jäsenyyksiä. PlayStation Store -jakelualustalta löytyy marraskuun loppupuolelle asti yli tuhat peliä alennettuun hintaan. Kauppapaikalla esille nostettujen alennusten joukosta löytyvät esimerkiksi uudehkot EA Sports FC 24, Assassin’s Creed Mirage, Diablo IV, Mortal Kombat 1 sekä EA Sports UFC 5. PS Plus -tilauksen taas voi saada parhaimmillaan 30 prosentin alennuksella.

Xboxin puolella alennusmyynnit käynnistyvät vaiheittain. Xboxin kauppapaikalta voi löytää esimerkiksi Starfieldin, Payday 3:n, The Crew Motorfestin, Madden NFL 24:n ja reilut tuhat muuta peliä alennettuun hintaan. Joukosta löytyy myös jopa 95 prosentilla alennettuja pelejä, joten pelattavakseen voi napata vain muutamilla euroilla esimerkiksi Star Wars: Squadronsin, Dishonored 2:n ja Preyn. Myös Xbox Series X- ja S-konsolimallit tulevat Black Fridayn kunniaksi saataville alennettuun hintaan ensi viikolla. Esimerkiksi Xbox Series X:ää myydään tuolloin tiettyjen jälleenmyyjien toimesta 439 eurolla.

Lähde: Xbox, PlayStation

Lisää luettavaa