PlayStation-yksinoikeussankari Spider-Man sinkoaa viimein Marvel’s Avengersiin

Myös täysin uusi raid-tehtävä tuodaan kaikille alustoille loppukuusta.

7.11.2021 20:36

Hämähäkkimies on viimein liittymässä osaksi Marvel’s Avengersin hahmotarjontaa. Pelin jo reilun vuoden verran odotettu tulkinta seittisinkoilijasta saa julkaisunsa yhdessä With Great Power -erikoistapahtuman kanssa 30. marraskuuta, joskin yksinoikeusdiilin johdosta vain PlayStation-alustoilla.

Uuden pelattavan hahmon esittely on tapahtunut toistaiseksi vielä vähäeleisesti. Käyttöön luvataan kuitenkin akrobaattista sankaria, jonka uniikit liikkeet auttavat muovaamaan pelikokemusta uusiksi. Mitä Hämiksen tarinaelementteihin tulee, niiden kerrotaan ilmenevän pelin Avengers Initiative -loppuosuuden aikana erilaisina avattavina haasteina.

Marvel on jo aikaisemmin vahvistanut, että Avengersissa nähtävä seittisinkoilija ei ole sama kuin Sonyn omissa Hämis-peleissä.

Muina lisinä Marvel’s Avengers vastaanottaa kaikilla alustoilla Klaw-pahiksen tähdittämän uuden Discordant Sound -raid-tehtävän. Voimatasokatto kohoaa sekin 175:een ja myös heikompia varusteitaan voi nyt parannella syöttämällä niille korkeatasoisempia varusteita. Kosmeettisten esineiden, resurssiesineiden ja muiden vastaavien tavaroiden hankintaankin saadaan uusi Shipment-järjestelmä, jossa pelissä ansaittavalla valuutalla voi hankkia käyttöönsä lisää kerättävää sälää.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa