PlayStation-toimintaroolipeli Yoru no Nai Kuni sivaltaa vielä länsimaissakin

Roolipelistudio Gustin toiminnallinen PlayStation-peli Yoru no Nai Kuni saadaan ensi vuonna myös niin Eurooppaan kuin Amerikkaankin.

19.9.2015 02:27

Ar Tonelico ja Atelier-roolipelisarjoja työstäneen japanilaistudio Gustin kokonaan uusi roolipelinimike Yoru no Nai Kuni on saapumassa länteen.

Japanissa ensi kuussa PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja Vitalle saatava peli on tulossa Eurooppaan aikaisin ensi vuonna ainakin PlayStation 4 -version voimin. Mahdollisuus englanninkielisen Vita-version julkaisusta on sekin kuitenkin edelleen vielä olemassa. Twitterissä saamansa palautevyöryn myötä julkaisija Koei Tecmo on laittanut nimittäin uuteen harkintaan pelin käsikonsoliversion kohtalon.

Pelinä Yoru no Nai Kuni on jälleen yksi reaaliaikaiseen toimintaa luottava Gust-seikkailu. Pelin taisteluissa pelaajilla on aina suora hallinta pelattavissa olevasta hahmosta, joka tavanomaisten perusiskujensa käytön ohella voi kutsua rinnalleen erilaisia demoneja avustamaan taisteluissa. Myös eräänlaiset muodonmuutokset näyttelevät tärkeää osaa pelin yhteenotoissa. 

Toistaiseksi Koei ei ole vahvistanut virallista englanninkielistä nimeä Yoru no Nai Kunille. Suoraan käännettynä pelin nimi olisi Land of No Night.

Lähde: Koei Tecmo Europe (Twitter)

Lisää luettavaa