Sony on paljastanut Bungien verkkoräiskintä Destinyn olleen merkittävä tapaus yhtiön PlayStation Store -kauppapaikan historiassa.

Viime kuussa ilmestyneen Destinyn julkaisu edesauttoi PS Storea saavuttamaan kaikkien aikojen parhaan kuukautensa myynneissä mitattuna. Destiny ehtikin rikkoa kuukauden aikana useita PS Store -ennätyksiä. Sony Network Entertainment Internationalin markkinointijohtaja Eric Lempelin mukaan PS Storen liikevaihto oli viime kuussa 90 % suurempi kuin syyskuussa 2013.

Destiny rikkoi PlayStation Networkin myyntiennätyksiä useissa kategorioissa ottamalla kärkipaikan ennakkotilauksissa, julkaisupäivän myynneissä ja julkaisuviikon myynneissä, Sonyn tiedote kertoo.

Sonyn mukaan Destiny on ensimmäisen kuukautensa aikana ollut PlayStation 4 -konsolin pelatuin peli. Destinyyn on upotettu PS4:llä kaikkiaan 125 miljoonaa tuntia peliaikaa, ja sitä pelataankin tällä hetkellä Sonyn tilastojen mukaan viisi kertaa enemmän kuin toiseksi suosituinta PS4-peliä. Pelaajat ovat myös jakaneet Destinyä innokkaasti, sillä PS4:n jakotoimintojen avulla pelistä on lähetetty kaikkiaan 450 000 tuntia suoraa pelikuvaa.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa