PlayStation-rooliseikkailu Natural Doctrine tuo strategiaa syksyyn

Japanilaista roolipelailtavaa strategisella mausteella tarjoava Natural Doctrine asettuu länteen syksyn aikoihin.

28.6.2014 22:53

PlayStation 4:n pelitarjonta on puutteellinen vielä monilta osin, mutta strategista roolipelattavaa pitäisi olla sentään saatavilla sillekin vielä tänä syksynä. Yhdysvaltalaisjulkaisija NIS America on saanut vahvistettua, että syyskuun 19. päivä Euroopan PS4-, PS3- ja Vita-konsolit on ottamassa haltuun Natural Doctrine.

Japanissa viime huhtikuussa tavatun Natural Doctrinen takaa löytyy nipponilainen Kadokawa Games, joka sai Euroopassa pari kuukautta sitten ulos myös Demon Gaze -luolastoseikkailunsa Vitalle. Kolmelle alustalle samanaikaisesti tupsahtavan Natural Doctrinen pitäisi olla nyt tosin huomattavasti mittavampi projekti yhtiöltä. Peliä ei ole suunniteltu esimerkiksi vain silkaksi yksinpeliksi, vaan mukana nähdään sekä kilpailullista että myös yhteistyöhönkin ajavaa moninpelisisältöä.

Julkaisunsa Natural Doctrinen pitäisi saada Euroopassa sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Mikäli pelin innostuu myös hankkimaan useammalle alustalle, on se varustettu mahdollisuudella siirtää tallennuksia versiosta toiseen. Eri versioiden omistajat voivat myös pelailla keskenään.

Lähde: NIS America

Lisää luettavaa