PlayStation-roolipelitarjonta laajenee marraskuussa Sword Art Onlinella

Sword Art Online -pelisarja jatkuu Euroopassa marraskuussa Playstation 4:lle ja Vitalle saapuvalle Sword Art Online: Lost Songilla.

13.8.2015 18:15

Bandai Namco on vahvistanut julkaisupäivän viimeisimmälle Sword Art Online -roolipelilleen. Euroopassa marraskuun 13. päivä julkaisunsa saa Sword Art Online: Lost Song, jota täällä päin maailmaa päästään pelaamaan PlayStation 4:llä ja Vitalla.

Lost Song on eräänlainen jatko-osa alkujaan PlayStation Vitalla ja aiemmin tänä vuonna myös ehostetussa muodossa PlayStation 4:lle saadulle Sword Art Online: Hollow Fragmentille. Lost Song sijoittuu tällä kertaa kokonaan uudenlaiselle pelialueelle, jossa pelaajia odottaa niin uusi tarina kuin myös esimerkiksi kokonaan uudenlaiset ilmataistelut.

Hollow Fragmentista poiketen Lost Songia ei tällä kertaa ole kehittänyt Aquria-pelitalo, vaan esimerkiksi Dragon Ball Z: Battle of Z:n aiemmin Namcolle työstänyt Artdink. Japanissa Lost Song julkaistiin alkujaan PlayStation 3:lle ja Vitalle viime maaliskuussa.

Sword Art Online -pelit pohjautuvat suosittuun samannimiseen japanilaiseen anime- ja lyhytromaanisarjaan. Nimestään huolimatta sarjan pelit eivät ole massiivimoninpelejä, vaan lähinnä massiivimoninpelejä teemanaan hyödyntäviä kepeämpiä roolipelikokemuksia.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa