PlayStation-roolipeli Trails of Cold Steel auttaa käynnistämään ensi vuoden

The Legend of Heroes -sarja jatkuu Euroopassa taas tammikuussa Trails of Cold Steelilla

15.12.2015 23:06

Japanissa jo kahden vuoden ikään yltänyt roolipeli The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel saavuttamassa hiljalleen myös länsimaat. Julkaisija XSEEDin toimesta peli saadaan ensin PlayStation 3:lle ja Vitalle Amerikassa 22. joulukuuta, minkä jälkeen Eurooppaan pelin on tuomassa 29. tammikuuta NIS America.

Jopa Euroopassa asti peli on määrä saada myyntiin niin fyysisessä kuin ladattavassakin muodossa.

Trails of Cold Steel on viimeisin yli 25 vuotta vanhaan The Legend of Heroes -roolipelien kastiin kuuluva alasarja. Se jakaa siis esimerkiksi perimää hiljattain lännessä myöskin jatkoa saaneen The Legend of Heroes: Trails in the Sky -trilogian kanssa. Japanissa asti Trails of Cold Steel -pelejä on tullut ulos jo kaksi kappaletta ja kolmas on parhaillaan matkalla kauppoihin. Lännessä myös ainakin sarjan toisen osan on vielä tarkoitus tulla myyntiin asti.

Pelin on kehittänyt Ys-sarjasta myöskin tuttu Nihon Falcom. Toiminnallisista Ys-roolipeleistä poiketen Trails of Cold Steel luottaa tosin taktisempiin yhteenottoihin ja on yleistunnelmaltaan muutenkin erilainen. Seikkailullisemman luonteen omaamisen sijaan Trails of the Cold Steel kertoo tarinan nimittäin sotakorkeakouluun perustetun erikoisluokan lukuvuodesta ja sen jäsenten kasvusta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa