PlayStation Studios -pomo Hermen Hulst on valottanut Sonyn suunnitelmia niin kutsuttujen palvelupelien varalle.

GamesIndustry-sivuston haastattelussa esiintynyt Hulst kommentoi Sonyn aiemmin paljastamia suunnitelmia, joiden mukaan PlayStationille julkaistaisiin muutaman vuoden sisällä jopa kymmenen palvelupeliä. Hulstin mukaan aikaa vievien palvelupelien joukkoon mahtuu kuitenkin koko joukko erilaisia julkaisuja.

Hulstin mukaan Sony tietää, että pelaajien ajasta kilpailee koko joukko erilaisia pelejä. Näin ollen studio pyrkiikin tarjoamaan myös palvelupeleissään korkealaatuisia pelikokemuksia, jotka on suunniteltu erilaisille yleisöille.

– PlayStation Studios kehittää useita erilaisia pelejä, joista voisi puhua palvelupeleinä, Hulst kertoo.

– Ne edustavat eri lajityyppejä, ne julkaistaan eri aikaan ja niiden mittakaavat ovat erilaiset, ja luotankin kykyymme jatkaa PlayStation-fanien rakastamien maailmojen ja tarinoiden luomista.

PlayStation Studios vahvisti äskettäin osaamistaan uuden studiohankinnan myötä. Entisten Destiny-kehittäjien perustaman Firewalk Studiosin ensimmäistä peliä ei ole vielä esitelty julkisuudessa, mutta studion on jo aikaisemmin kerrottu työstävän juuri PlayStationille kehitettävää palvelupeliä.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa