PlayStation Plus -pelaajille uusi pelikolmikko jälleen jo ensi viikolla

PlayStation 3:n plussalaiset saavat pelikirjastoonsa uutta koettavaa jo ensi viikolla Sonyn laittaessa vaihtoon viimein tarjonnassa pisimpään olleet pelit.

7.6.2013 18:21

Pääasiallisesti kuukausittain päivittyvä PlayStation Plus -pelaajille tarjottava ilmainen pelikirjasto on kokemassa uudelleenjärjestelyjä jälleen jo ensi viikolla. Tällä kertaa Sony ei kuitenkaan ole poistamassa tarjonnan tuoreimpia antimia, vaan laittaa viimein vaihtoon muutamia siellä jo selvästi pidempään viipyneitä vakionimiä.

Kesäkuun 12. päivä PlayStation Plus -jäsenet voivat ladata itselleen ilman lisäveloituksia niin Uncharted 3: Drake’s Deceptionin yksinpelin, LittleBigPlanet Kartingin kuin myös XCOM: Enemy Unknownin. Ne ovat korvaamassa niin LittleBigPlanet 2:n, inFamous 2:n kuin myös Motorstorm Apocalypsen, jotka ovatkin olleet plussalaisten saatavilla jo noin vuoden ajan.

Kokonaisuudessaan PlayStation Plussaan kuuluvan ilmaisen pelikirjaston tarjonnan voi tuttuun tapaan tarkastaa aina PlayStationin kotisivuilta. Sama paikka tarjoaa myös lisätietoja palvelusta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa