PlayStation Plus -mullistuksia ja klassisen Angry Birdsin uudelleensyntymä – tässä viikon suurimmat peliuutiset

Uutiskooste viikolta 13.

3.4.2022 22:06

On tullut aika hyvästellä viikko 13/2022. Ohessa Pelaaja.fin kooste sen suurimmista peliuutisista.


Sony vahvisti Xbox Game Passin haastavan PlayStation Plus -uudistuksen – luvassa klassisia PlayStation-pelejä, satoja PS4- ja PS5-teoksia sekä muuta

Sony on vahvistanut mittavan PlayStation Plus -uudistuksen, joka toimii käytännössä yhtiön vastauksena Microsoftin suositulle Xbox Game Pass -palvelulle. Kesäkuussa käynnistyvän uudistuksen myötä Sonyn sulauttaa suoratoistopalvelu PlayStation Now’n osaksi PlayStation Plussaa ja muovaa samalla Plussan koostumaan kolmesta eri tilaajatasosta.

Lue koko uutinen


The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 myöhästyy

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osa myöhästyy, Nintendo vahvistaa. Switch-toimintaseikkailu nähdäänkin vasta keväällä 2023, kertoo sarjan tuottaja Eiji Aonuma tuoreella videotervehdyksellä. Aonuman mukaan kehitystyö tarvitsee hieman lisäaikaa, jotta lopputulos vastaisi jatko-osaan kohdistettuja odotuksia.

Lue koko uutinen


Perinteikkäät E3-messut peruttiin kokonaan tältä vuodelta

E3-messuja ei järjestetä lainkaan vuonna 2022, Yhdsyvaltain peliteollisuuden etujärjestö ESA on kertonut. Järjestäjä kertoi jo aikaisemmin, ettei tapahtumaa järjestetä yleisötapahtumana. Nyt ESA on vahvistanut, ettei E3:a järjestetä tänä vuonna myöskään digitaalisessa muodossa.

Lue koko uutinen


Klassinen Angry Birds teki paluun kolmen vuoden kadotuksen jälkeen

Suomalaispelitalo Rovio on tuonut alkuperäisen Angry Birds -pelin takaisin saataville. Tällä kertaa nimeä Rovio Classics: Angry Birds kantava teos on löydettävissä Google Playsta ja Applen App Storesta ja se kantaa 0,99 euron hintalappua.

Lue koko uutinen


Huhtikuun PlayStation Plus ja Games with Gold -tarjonta vahvistui

Huhtikuu on täällä, joten myös seuraava satsi PlayStation Plus- ja Games with Gold -pelejä on vahvistettu. PlayStation-puolella ryhdytään muun muassa lainsuojattomiksi ja käännytään korttitaktikoinnin puoleen, kun taas Xboxin kultamaailmassa luvassa on esimerkiksi aistillista seikkailemista.

Lue koko uutinen (PlayStation Plus, Games with Gold)


Fortniten uusi Zero Build -pelimuoto hylkää rakentelun ja laittaa pelaajien räiskintätaidot koetukselle

Epic Games on tuonut Fortniteen uuden pelitilan, jossa pelaajat eivät pääse hyödyntämään lainkaan rakentelutaitojaan. Epic kuvailee pelimuotoa puhtaaksi taitokilpailuksi, jossa pelaajia erottaa heidän kykynsä käyttää aseita, varusteita ja liikettä edukseen.

Lue koko uutinen


Fallout-televisiosarjan näyttelijäkiinnitykset etenevät – uusi nimi liittyy joukkoon

Bethesdan Fallout-pelisarjaan perustuvan televisiosarjan näyttelijäkiinnitykset etenevät. Julkaisun saamien tietojen mukaan ydinlaskeuman maisemiin on tällä erää liittymässä Yellowjackets-sarjasta sekä muun muassa Army of the Dead– ja Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille -elokuvista tuttu Ella Purnell. Varsinainen roolihahmo ei ole vielä tiedossa, mutta tätä kuvaillaan raportissa pirteäksi, suoraviivaiseksi ja hieman vaaralliseksikin.

Lue koko uutinen


Nämä pelit saapuivat tällä viikolla – ristiretkiä, Thief-vaikutteita ja kumma villi länsi

Uusia pelejä – niitä oli tietysti luvassa myös tällä viikolla! Saataville tupsahti esimerkiksi suurstrategiapeli Crusader Kings III:n konsolikäännös, Thief-vaikutteinen Abermore-ryöstely sekä uusia kummallisia piirteitä villiin länteen tuova Weird West.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa