PlayStation tarjoaa pelaajille alennuksia Black Fridayn kunniaksi.

Vasta marraskuun lopussa virallisesti vietettävän Black Fridayn tarjouskausi käynnistyy PlayStationilla jo tällä viikolla. Luvassa on tarjouksia niin peleistä kuin PS Plus -jäsenyyksistäkin.

Sonyn mukaan kampanjaan kuuluu PlayStation 5 -konsoleita ja muita tuotteita, joita voi napata tarjoushintaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Kampanjassa on mukana esimerkiksi Call of Duty: Modern Warfare III -PS5-konsolipaketteja. Tarjoukset ovat voimassa myös PlayStationin omassa direct.playstation.com -verkkokaupassa, joka ei kuitenkaan vielä ole saatavilla Suomessa.

Laitetarjousten lisäksi PlayStation Plus -tilaukset saa ostoskarkeloiden ajan alennettuun hintaan. Tilauspalvelun 12 kuukauden jäsenyyden voi napata tapahtuman ajan enintään 30 prosentin alennuksella. Myös nykyiset PS Plus -tilaajat voivat saada 25 prosentin alennuksen päivittäessään tilaustaan PS Plus Extraan ja 30 prosentin alennuksen PS Plus Premiumiin päivityksen yhteydessä.

Myös PlayStation Store tarjoaa tapahtuman ajan alennuksia. Tarjouksia luvataan esimerkiksi äskettäin ilmestyneistä EA Sports FC 24:sta, NBA 2K24:sta, Assassin’s Creed Miragesta sekä monista muista peleistä.

PlayStationin Black Friday -tarjoukset ovat voimassa 17. – 27. marraskuuta.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa