PlayStation-bisnestä pyörittävä Sony Interactive Entertainment on laajentamassa toimintaansa virallisesti elokuvien ja televisiosarjojen puolelle. Tämän se tekee uudella PlayStation Productions -osastolla, jonka on määrä luoda uusia sovituksia PlayStationin pelikatalogin annista.

PlayStation Productionsin on nimenomaan määrä tehdä luomuksensa sisäisesti, eikä lisenssoida hankkeita eteenpäin muille studioille. Innoitusta se on saanut erityisesti Marvelilta, joka on onnistunut kääntämään sarjakuvistaan yhden maailman tuottoisimman elokuvasarjan halliten itse omia nimikkeitään.

Johdossa PlayStation Productionsilla nähdään PlayStation-markkinoinnin veteraani Asad Qizilbash ja sitä valvoo lisäksi Sony Worldwide Studiosin puheenjohtaja Shawn Layden. Apua jakelujen suhteen se saa Sonyn omalta Sony Pictures -elokuvaosastolta.

– Meillä on 25 vuotta pelinkehityskokemusta ja olemme luoneet 25 vuoden edestä mahtavia pelejä, sarjoja ja tarinoita. Koemme, että nyt on hyvä aika katsoa muita mediamahdollisuuksia läpi suoratoiston, elokuvan ja television antaaksemme maailmoillemme uutta eloa toisenlaisessa spektrissa, Layden kertoo Hollywood Reporter -elokuvasivuston haastattelussa.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa