PlayStation Now vahvistettiin Windows-tietokoneille

Sony on tuomassa PlayStation Now -suoratoistopalvelunsa Windows-koneille. Samalla DualShock 4:n pc-tukea lähdetään parantelemaan.

23.8.2016 19:12

Sonyn pelisuoratoistopalvelu PlayStation Now on saapumassa Windows-koneille. Alkaen elokuun 24. päivä palvelua voi käyttää tietokoneellaan niin Briteissä, Belgiassa kuin Alankomaissakin, joita Pohjois-Amerikka seuraa myös pian perässä.

Aiemmin PlayStation Now on ollut virallisesti käytössä vain PlayStation-konsoleilla sekä muutamilla tietyillä älytelevisioilla. Palvelu toimii käytännössä kuin pelien Netflix: kuukausimaksua maksamalla PlayStation Now -käyttäjät saavat suoratoiston voimin haltuunsa satoja PlayStation 3 -pelejä, joita he voivat pelata niin paljon kuin sielu – ja internetyhteys – vain sietää.

Vielä tähänkään mennessä PlayStation Now’ta ei ole ollut vielä virallisesti käytettävissä Suomessa. Minkäänlaista Suomea koskevaa selvää julkaisupäivää sille ei ole vielä myöskään annettu.

Syyskuun 15. päivä Sony on tuomassa markkinoille myös virallisen USB-adapterin, jolla PlayStation 4:n DualShock 4 -ohjainta voi käyttää langattomasti Windows- ja Mac-koneilla. Sonyn mukaan adapterin voimin DualShock 4 toimii pc:llä ”yhteensopivien ohjelmistojen”, kuten juurikin Remote Playn ja PlayStation Now’n, kanssa.

Sony on huomauttanut, että myös adapterin saatavuus voi vaihdella maittain.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa