PlayStation esittelee pian julkaistavaa remasteroitua Tomb Raider -pelikokoelmaa – pelaajat pääsevät säätelemään omaa pelikokemustaan

Pelin julkaisu osuu mukavasti ystävänpäivälle.

17.1.2024 22:30

Lara Croftin päivitetyille seikkailulle päästään suuntaamaan vajaan kuukauden kuluttua. Nyt PlayStation ja Aspyr-studio paljastavat lisää tietoja tulevasta Tomb Raider I-III Remastered -pelistä.

Tuoreen blogipostauksen mukaan pelaajat pääsevät vaihtelemaan pelin visuaalista näkymää alkuperäisten ja päivitettyjen grafiikkojen välillä. Oman maun mukaan vaihtelemaan päästään myös kameran toimintaa. Lisäksi alkuperäiset pulmat, viholliset ja salaisuudet on jätetty pelin koodiin kokolailla sellaisina kuin ne oli alun perin suunniteltukin – pelin eteneminen on täten samanlainen kokemus kuin aikaisemminkin.

Uudistettuina ominaisuuksina peliin on lisätty vihollisille punaiset palkit näyttämään, kuinka paljon heillä on vielä staminaa jäljellä. PlayStation ja Aspyr kertovat tämän helpottavan pelaajien asevalintoja taisteluiden tuiskeessa.

Peliin on lisätty myös huimat 200 trophy-saavutusta, jotta pelaaminen tuntuisi mahdollisimman palkitsevalta kokemukselta. Uuden valokuvatilan ansiosta parhaimmat pelihetket on myös mahdollista ikuistaa suoraan oman konsolin muistiin.

Tomb Raider I-III Remastered julkistettiin syyskuussa osana tuolloin järjestettyä Nintendo Direct -tapahtumaa. Peli ilmestyy PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle ystävänpäivänä, 14. helmikuuta. Ennakkotilaukset ovat nyt avoinna kaikilla alustoilla.

Katso pelin virallinen traileri alta.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa