PlayStationin iso alennusmyyntikampanja on nyt käynnissä.

Days of Play 2024:n kunniaksi järjestettävässä kampanjassa on tarjolla alennuksia niin pelisisällöstä kuin laitteistakin. Suomessa esimerkiksi Gigantti, Verkkokauppa.com ja Prisma myyvät konsoleita enimmillään sadan euron alennuksella. Levyasemattoman PS5 Digital Editionin voi siis napata nyt omakseen parhaimmillaan 399 eurolla. PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaitteisto taas on saatavilla edullisimmillaan 467 eurolla, kun laitteistosta saa normaaliolosuhteissa pulittaa noin 600 euroa.

PlayStation Storessa tarjolla taas on yli 500 peliä alennettuun hintaan. Mukana on esimerkiksi Sonyn omia hittipelejä, kuten Marvel’s Spider-Man 2 ja God of War Ragnarök sekä muiden julkaisijoiden uutuuksia ja vanhempia pelejä. Alennuksella voi napata omakseen esimerkiksi Mortal Kombat 1:n, Cyberpunk 2077:n laajennuksineen, Hogwarts Legacyn sekä Remedyn Alan Wake 2:n. Kaikki alennushintaiset pelit löytyvät PlayStation Storen kampanjasivulta.

Lisäksi uudet PlayStation Plus -tilaajat saavat Days of Playn aikana jäsenyyden 30 prosentilla alennettuun hintaan. Alennuksen saavat myös nykyiset PS Plus -tilaajat, jotka päivittävät jäsenyytensä Extra- tai Premium-tasoille. Alennuskampanja on voimassa 12. kesäkuuta asti.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa