PlayStation 4:n Remote Play -pelaaminen saapumassa virallisesti pc:lle

PlayStation 4 -pelien peluu Remote Play -ominaisuudella onnistunee pc:llä vielä myös ihan virallisessa kuosissa.

27.11.2015 14:19

PlayStation 4 -pelien pelaamisen pitäisi tulevaisuudessa onnistua pc:llä virallisesti suoratoiston voimin. Sony Worldwide Studiosin johtaja Shuhei Yoshida on henkilökohtaisella Twitter-tilillään tuonut ilmi, että Sony on työskentelemässä parhaillaan Windows- ja Mac-koneilla toimivan sovelluksen kanssa, joka toisi PlayStationin niin sanotun Remote Play -ominaisuuden kyseisille alustoille.

Aiemmin Remote Play on jo mahdollistanut PlayStation 4 -pelien etäpeluun niin Vitalla kuin myös muutamilla Android-laitteilla. Remote Play -ominaisuus vaatii käyttäjältään PlayStation 4:n omistamista, sillä ominaisuuden avulla pelattavat pelit suoratoistetaan verkon välityksellä pelattavaksi muihin laitteisiin. Remote Playn tulo pc:lle ei siis tarkoita suoranaisesti sitä, että PlayStation 4 -pelit olisivat tulevaisuudessa käytännössä pc-pelejä.

Yoshidan tekemä ilmoitus näyttäisi olevan vastaus parhaillaan työn alla olevaan epäviralliseen Remote Play PC -projektiin, josta kerroimme aiemmin tällä viikolla. Epävirallisen ohjelmiston ensimmäisen version julkaisu pitäisi tapahtua aivan lähiaikoina. Sen kehittäjä on pohtinut pyytävänsä pientä maksua ohjelmistosta luomuksensa jatkokehitystä rahoittaakseen.

Lähde: Shuhei Yoshida (Twitter)

Lisää luettavaa