PlayStation 4 saamassa jo vahvan annoksen ilmaispelattavaa

Ilmaispeleistä jo useampi on etsinyt kotia PlayStation 4:n suunnalta. Tukea löytyy niin Sonylta kuin myös kolmansilta osapuolilta.

8.6.2013 09:19

PlayStation 4:stä on muotoutumassa vankalta vaikuttava alusta ilmaispelejä kaipaaville pelaajille. Kerroimme jo esimerkiksi aiemmin tänä vuonna, kuinka Blacklight: Retribution vahvistettiin konsolille maaliskuussa, ja nyt tällä viikolla tarjonnan on kerrottu kasvavan vielä myös ainakin kolmella muulla nimikkeellä.

Luonnollisimmat lisät konsolin pelivalikoimaan ovat tietysti PlayStation 3:lta ja pc:ltä tuttu DC Universe Online -roolipeli sekä toistaiseksi vain pc:llä nähty PlanetSide 2 -räiskintä. Molemmat peleistä ovat Sony Online Entertainmentin käsialaa ja ne on tarkoitus julkaista PlayStation 4:lle myöhemmin tänä vuonna.

Kolmas tulokas on heti PlayStation 4:n julkaisussa konsolille saatava Warframe. Ninjoja ja kolmannen persoonan yhteistyöräiskintään yhdistävä Digital Extremesin peli on jo tovin aikaa ollut saatavilla pc:lle. PlayStation 4:llä sen on määrä hyödyntää niin konsolin tarjoamia sosiaalisia ominaisuuksia kuin myös kepeästi esimerkiksi DualShock 4:n kosketuspaneelia.

Ohessa traileri kustakin pelistä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa