PlayStation 4 -roolipelit Project Awakening ja Project Prelude Rune näyttäytyvät uusilla videoilla

Ainakin PS4:lle matkaavat roolipelit Project Awakening ja Project Prelude Rune ovat vihjailevalla päällä

10.9.2018 21:51

Tähän asti hyvin varovaisin sanoin julkisuudessa esillä olleet japanilaiset roolipelit Project Awakening ja Project Prelude Rune ovat saaneet uudet trailerit.

Videoista informatiivisin koskee toiminnallista Project Awakeningia, josta on saatu tunnelmoinnin lisäksi peliä jo jossain määrin kuvaava pelikuvanäyte. Videolla yksinäinen miekkamies matkaa keskellä raunioita jahdetan jonkinlaista petoa, jonka koko ja liikkuvuus tarjoavat tälle lopulta äärimmöisen kovan haasteen.

Project Awakening julkistettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016. Uuden videon lisäksi siitä ei ole kerrottu vielä suuremmin pelillisiä yksityiskohtia. Projektin takaa löytyy ilmeisesti kuitenkin kokenut tiimi, jota vetää Metal Gear Solid V:tä pyörittäneen Fox Engine -pelimoottorin teknisiin johtajiin kuulunut Junji Tago.

Project Awakening on matkalla ainakin PlayStation 4:lle. Cygames on avannut pelille englanninkieliset sivut, joten on hyvinkin mahdollista, että seikkailu saadaan vielä länteenkin asti. Ohessa nähtävillä on trailerin lisäksi myös kuvia.

Peleistä Project Prelude Rune on saamassa syntynsä Square Enixin julkaisemana ja Tales-konkari Hideo Baban johtaman Studio Istolian kehittämänä. Kyseisen pelin uusi traileri on vielä hyvin kiusoitteleva, mutta se antaa jonkin verran pelin taidetyylistä, maailmasta ja sen tutkimisesta. Myös se on matkalla ainakin PS4:lle, joskaan länsijulkaisusta ei ole toistaiseksi varmuutta.

Lisää luettavaa