Räjähdysmäinen early access -hitti PlayerUnknown’s Battlegrounds ei ole saamassa virallista julkaisuaan pc:llä aivan suunnitellusti. Tuoreessa Steam-viestissään pelin vetäjä Brendan Greene on kertonut, että kehittäjä Bluehole on muuttanut kehitysaikatauluaan todettuaan sen edellisen tavoitteen olleen turhankin rajattu. 

– Olen tehnyt viimeisinä kuukausina runsaasti haastatteluja ja monissa niissä totesin toivovani meidän pääsevän ulos early accessista puoli vuotta varhaisjulkaisumme jälkeen. Olen sittemmin tajunnut, että rajoittamalla julkaisuikkunan tiettyyn yksittäiseen kuukauteen voi se estää meitä tarjoamasta täysvarustetun pelin ja/tai johtaa yhteisön pettymykseen, mikäli deadlinea ei saavuteta, Greene selittää.

Battlegrounds saapui alunperin Steamiin kuluvan vuoden maaliskuussa, joten vanhalla aikataululla pelin olisi pitänyt valmistua siis syyskuun lopulla. Nykyisenä suunnitelmana peli olisi tarkoitus julkaista virallisesti edelleen kyllä tämän vuoden puolella. Tarkoituksena Blueholella on jatkaa kehitystä edelleen toki viikottaisten ja kuukausittaisten päivitysten voimin.

– Haluan kiittää teitä kaikkia bugiraporteista, palautteesta ja ehdotuksista. Jatkaessamme bugien korjaamista, pelattavuuden parantamista ja uuden sisällön luomista, on meille ollut tärkeää tarjota teille täysmääräinen ja hiottu Battle Royale -kokonaisuus julkaisua lähestyessämme, Greene kertoo.

Pc:n lisäksi PlayerUnknown’s Battlegroundsin on luvattu saapuvan vielä myöhemmin tänä vuonna myös Xbox Onelle. Muitakaan alustoja ei ole poissuljettu mahdollisuutena.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa