PlayerUnknown’s Battlegroundsin uusin haastaja on Paladins: Battlegrounds

Hi-Rez Studios on saanut nyt viimeisimpänä battle royale -kultakuumeen ja lähtenyt tekemään Paladins: Battlegroundsia.

4.1.2018 20:04

Jo valmiiksi runsaasti Overwatch-vertailuja kerännyt Paladins-verkkoräiskintäpeli on saamassa seuraavaksi oman battle royale -tilansa. PlayerUnknown’s Battlegroundsin henkeen rakennettu Paladins: Battlegrounds julkaistaan tänä vuonna ja sen luvataan olevan ensimmäinen sankarivetoinen battle royale -kokemus.

Myös Paladins: Battlegroundsissa yhteen ottavat kerrallaan sata pelaajaa, jotka yrittävät pysyä hengissä 300 kertaa tavanomaista suuremmalla pelialueella. Paladinsin tapauksessa ottelut ovat aina tiimipohjaisia, mutta oman joukkeensa kanssa ei tarvitse kuitenkaan aina pysyä. Pelikartan tutkiskelussa auttavat käytössä olevat ratsut, eikä paikalleen kannatakaan aina jäädä, sillä kartalta on löydettävissä tietysti räiskinnässä auttavia varusteita.

Hahmojen erikoiskyvyt muodostavat tietysti nekin edelleen ison osan toiminnasta.

Paladins: Battlegrounds paljastui kehittäjä Hi-Rez Studiosin parhaillaan käynnissä olevassa HRX 2018 -tapahtumassa. Sen yhteydessä Hi-Rez myös vahvisti peliin uuden Team Deathmatch -pelitilan, kartan ja hahmon. Lähitulevaisuudessa Paladins saadaan vieläpä mobiililaitteillekin MOBA-tyylisenä pelinä.

Trailereita paljastuksista voi katsastaa alta.

Lähde: Paladins

Lisää luettavaa