PlayerUnknown’s Battlegroundsin mobiiliversiolla enemmän pelaajia kuin Fortnitella yhteensä – ladattu jo yli 200 miljoonaa kertaa!

PUBG:n suosio etenkin mobiililaitteilla on saavuttanut uuden ennätyksen.

20.12.2018 09:25

Bluehole on paljastanut PlayerUnknown’s Battlegroundsin mobiiliversion saavuttaneen jo yli 200 miljoonaa latauskertaa pelkästään lännessä, mikä tekee siitä suositumman pelin jo pelkästään mobiililaitteilla kuin Fortnite.

200 miljoonan latauskerran lisäksi pelin aktiivisten pelaajien kerrotaan olevan 30 miljoonaa päivässä. Lukuun ei ole laskettu tosin kiinalaisia pelaajia, joten todellisuudessa määrä on vain ilmoitettua suurempi.

Fornite ilmoitti viime kuussa saavuttaneen 200 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, joten PUBG on yltänyt vähintäänkin samaan ja todennäköisesti mennyt pelaajamäärässä jo ohitse ottaen huomioon luvusta puuttuvan Kiina sekä pc- ja konsoliversiot. Jälkimmäisiä on myyty maailmalla jo ainakin 50 miljoonaa kappaletta.

PlayerUnknown’s Battlegrounds sai hiljattain uuden talvisen Vikendi-kartan sekä PlayStation 4 -julkaisun. Peli on jo saatavilla entuudestaan pc:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: The Verge

Lisää luettavaa