Fortnite Battle Royalesta tutut lyhytaikaiset erikoispelitilat ovat tekemässä tuloaan PlayerUnknown’s Battlegroundsiin. Pelin testipalvelimien puolella kokeiluun on voinut tällä viikolla ottaa Event-osuuden, jota kehittäjä PUBG Corporation kertoo päivittävänsä aika ajoin erilaisilla kokeilullisilla ja ollen siis poikkeuksellisilla pelityyleillä.

Ensimmäinen Event-tyyli on vielä varsin simppeli, sillä se tarjoaa lähinnä mahdollisuuden pelata kahdeksan hengen tiimeissä tavanomaista isommalla kivääritarjonnalla. Kehittäjien mukaan Event-tilan testailu on haluttu aloittaa yksinkertaisesti, sillä sen perusteet vahvistuivat vasta hiljattain.

Virallisesti Event-tilan pitäisi saapua pelattavaksi, kun PUBG Corporationilla ollaan tyytyväisiä sen vakauteen. Event-tilan on tarkoitus toimia pelin Ranked-käytäntöjen ulkopuolella mutta tarjota silti BP-valuuttaa aina ottleuiden päätyttyä.

Aiemmin Fortnitessa on nähty lyhyinä erikoispelitiloina esimerkiksi 50 vastaan 50 -tyyppisiä koitoksia. Tällä viikolla peliin tuotiin tällaisena ilmestyksenä Blitz-tila, joka tekee pelaamisesta nopeampaa äkillisemmin rajatummalla pelialueella ja runsaalla lootin määrällä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa