PlayerUnknown’s Battlegroundsille harkitaan jo mahdollisuuksien mukaan alustojen välistä pelitukea

Bluehole ei näe mitään teknistä ongelmaa PlayerUnknown's Battlegroundsin alustojen väliselle pelituelle.

28.6.2017 08:00

Blueholen pc:llä menestynyt PlayerUnknown’s Battlegrounds on saapumassa myös konsoleille ja nyt tekijät vihjailevat myös alustojen välisen pelituen olevan mahdollisuus tulevaisuudessa.

– Alustojen välinen pelaaminen pc:n ja konsoleiden välillä on ehdottomasti jotain, jonka haluamme tehdä ennen pitkään, ja emme usko sen tuottavan mitään teknisiä ongelmia meille, pelin tuottaja Chang Han Kim kertoo uudessa haastattelussa.

Hän kuitenkin mainitsee konsoliohjainten ja hiiri-näppäimistö-yhdistelmän välillä olevan eroja, jotka vaatisivat tasapainotusta pelin kilpailullisen luonteen takia ja joiden vuoksi tuen lisääminen juuri nyt on studiolle haasteellista.

– Jos annamme pelaajille mahdollisuuden käyttää ohjaimia, niin joudumme lisäämään heille tähtäysavun ja jotain vastaavaa. Emme aio tukea sitä nyt aivan heti, mutta se on jotain, mihin perehdymme myöhemmin, Han Kim jatkaa.

PlayerUnknown’s Battlegrounds saavutti hiljattain pc:llä jo yli neljän miljoonan myydyn pelin rajan. Pelin Xbox One -version on määrä saapua pelattavaksi loppuvuodesta ja PlayStation 4 joskus sen jälkeen.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa