PlayerUnknown’s Battlegrounds saattaa saada tulevaisuudessa yksinpelikampanjan, tuhoutuvat ympäristöt ja yötilan

Brendan Greene on paljastanut taannoisessa AMA-kyselyssä haluavansa nähdä PlayerUnknown's Battlegroundsissa aikanaan myös yksinpelitilan.

22.9.2017 08:00

PlayerUnknown’s Battlegroundsin luoja Brendan Greene on paljastanut Redditissä järjestetyssä AMA-kyselyssä haluavansa tuoda peliin muun muassa yksinpelikampanjan ja tuhoutuvat ympäristöt.

Yksinpelikampanjan osalta Greene tosin toppuuttelee, että kyseessä on vasta kaukainen toive, jonka hän haluaisi saavuttaa jossain vaiheessa. Tällä hetkellä kaikki resurssit on kuitenkin suunnattu moninpelin sisällön luomiseen ja tasapainotukseen.

Tulevaan sisältöön saattaa lukeutua kuitenkin muun muassa tuhoutuvat ympäristöt, joskaan tätäkään ominaisuutta ei kannata odottaa vielä lähitulevaisuudessa.

– Haluaisin lisätä tuhoutuvuutta, mutta se on todella kallista servereiden suorituskyvylle, joten meidän pitää olla tarkkoja sen suhteen, mitä lisäämme peliin, Greene kertoi.

Tekijät testaavat sen sijaan jo sisäisesti uutta yöaikaan sijoittuvaa pelitilaa, joskaan tällekään Greene ei uskaltanut antaa vielä sen tarkempaa julkaisuikkunaa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa