PlatinumGames näyttäisi olevan tuoreimman Twitter-päivityksen mukaan olevan tuomassa toimintapelisarjaansa Bayonetta myös Nintendo Switchille.

Studio ei sanonut suoraan Bayonetta-käännösten olevan kehitteillä, mutta julkaisi vastikään perustetulla tilillään kovasti Nintendo Switchin Joy-Con-ohjaimien värejä muistuttavan kuvan sekä kopiosuojamerkinnät pelisarjan ensimmäiselle ja toiselle osalle. Yhtiö on myös tykännyt muutamia kuvan saamia jatkokommentteja, jossa on spekuloitu mahdollisesta Switch-käännöksestä.

Mikäli vihjaukset pitävät paikkansa, kyseessä näyttäisi nimenomaan olevan Bayonetta 1:n ja 2:n käännökset kuvan taiteesta ja kopiosuojamerkinnöistä päätellen. PlatinumGames on tosin maininnut miettivänsä myös potentiaalista kolmatta osaa sarjalle, mutta tämän perusteella pelaajat näyttäisivät saavan sitä ennen kuitenkin kaksi edellistä osaa uudelleenjulkaisuina.

Bayonetta julkaistiin alkujaan vuonna 2009 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle sekä pc:lle huhtikuussa 2017. Bayonetta 2 ilmestyi puolestaan Wii U -yksinoikeutena syksyllä 2014.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa