Platinaa myynyt Moss saa jatkoa – Moss: Book II putkauttaa pörröisen sankarin taas PlayStation VR:lle

Polyarcin VR-seikkailu paljastui trailerin kera.

9.7.2021 08:02

Kehittäjä Polyarc julkisti Moss: Book II:n PlayStation VR:lle. Vielä päiväämättömän seikkailun traileriin voi kurkata uutisen lopusta.

Moss: Book II on suunniteltu helposti omaksuttavaksi myös esiosaa pelaamattomille, mutta tarina jatkaa aivan siitä, mihin avausseikkailussa jäätiin. Polyarcin pääohjelmistoinsinööri ja suunnittelujohtaja Josh Stiksma totesi kehittäjätiimin olevan ällistynyt syvällisestä palautteesta, jota fanit antoivat Mossin ensimmäisestä tarinasta.

Mossissa pelaajat eivät vain ohjanneet Quillia koko pelin ajan, vaan he myös kurottivat maailmaan omana hahmonaan. Heidän jokaisella teollaan oli merkitystä. Pelaajat palaavat tähän rooliin Book 2:ssa ja toivomme, että se muistuttaa heitä jälleen fyysisen vuorovaikutuksen ilosta ja virtuaalitodellisuudessa koettavan emotionaalisen palautteen voimasta, Stiksma pohdiskeli.

Moss: Book II tuo tullessaan ennenäkemättömiä pelimekaniikkoja, ympäristöjä, vihollisia sekä monenlaisia kykyjä. Myös uusia aseita, mukaan lukien vasara ja luonnonaktivointikyky, otetaan avuksi tutkailun monipuolistamiseen.

Moss oli ehdolla BAFTA 2019 -gaalassa vuoden Game Innovation -palkinnon saajaksi.

Lähde: PlayStationin blogi

Lisää luettavaa