Plants vs. Zombies -sarja palaa helmikuussa toiminnantäyteisissä merkeissä

Uusin Plants vs. Zombies -aiheinen räiskintäpeli Garden Warfare on saanut julkaisupäivän, joka osuu vielä tulevalle talvelle.

6.11.2015 00:32

Electronic Artsin astetta ilomielisempi räiskintäpelisarja Plants vs. Zombies: Garden Warfare on hiljalleen tekemässä paluuta. 25. helmikuuta pelijätti on aikeissa tuoda Eurooppaan Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2:n, jonka se on tällä kertaa aikeissa julkaista samanaikaisesti niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin Windows-koneillekin.

Edeltäjäänsä nähden Garden Warfare on tarjoamassa tietenkin kokonaisen joukon uusia kenttiä, kasveja ja epäkuolleita ihmeteltäväksi, kuten myös uusia pelitiloja koluttavaksia. Uusia tiloja ovat ainakin 24 pelaajan yhteenottoja tarjoava Herbal Assault sekä neljän pelaajan yhteistyötila Graveyard Ops, jossa zombit joutuvat vaihteeksi puolustautumaan kasvien hyökkäyksiltä.

Peli on edelleen ensisijaisesti moninpeliä varten suunniteltu kokemus. Tällä kertaa kaikkia pelitiloja on kuitenkin mahdollista kokeilla offlinena myös yksikseen.

Mikäli Garden Warfare 2:n ennakkotilaa, tarjoaa EA pelin mukaan pari lisäsisältöpakettia. Toinen näistä tuo peliin käyttöön 14 ylimääräistä emoji-asustetta, kun taas toisella pelattavaksi saa zombeille käyttöön saatavan Mass Effect -teemaisen Z7-mechin. Ohessa löytää trailerin jälkimmäiseksi mainitusta kapistuksesta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa