Plants vs. Zombies 2:sta ilmaiseksi pelattava aikamatkustuskokemus

Ensimmäiset yksityiskohdat ainakin alustavasti vain iOS:lle saapuvasta Plants vs. Zombies 2:sta on saatu kehiin.

3.6.2013 14:11

PopCapin suursuosittu Plants vs. Zombies -sarja lähtee seuraavaksi aikamatkalle. Pelisivusto IGN on saanut käsiinsä ensimmäiset tiedot jo tovin aikaa odotetusta Plants vs. Zombies 2: It’s About Time -pelistä ja tietääkin teoksen teeman ohella, että lisää kasvien ja epäkuolleiden välistä toimintaa saadaan iOS-laitteille maailmanlaajuisesti heinäkuun 18. päivä.

Aikamatkustuksen myötä jatko-osassa ei puolusteta vain yksittäistä omakotitaloa zombeilta, vaan matkalle päästään niin muinaseen Egyptiin, merirosvoja viliseviin vesiin kuin myös villiin länteenkin. PopCap on luvannut, että uusissa maisemissa pelaajia odottavat myös uudet kasvit, zombit ja näihin vaikuttavat erikoisesineet ja voimat.

Plants vs. Zombies 2 tulee olemaan ilmaiseksi pelattavissa oleva peli. PopCapin mukaan tämä tarkoittaa, että pelaajat pääsevät pelaamaan kaikkia pelin tasoja veloituksetta ja kohtaavat näin myös kaikki siihen luodut zombit, mutta halutessaan he voivat ostaa esimerkiksi erilaisia pelin sisäisiä tavaroita ja apuja oikealla rahalla.

Ohessa tänään julkaistu traileri Plants vs. Zombies 2:sta. Lähdelinkistä löytyvästä IGN:n artikkelista löytää ensimmäiset ruutukaappaukset pelistä.

Viime viikolla Electronic Arts ja PopCap julkaisivat joukon erikoisia Plants vs. Zombies -kuvia. Parhaillaan ei tiedossa, liittyvätkö ne jotenkin sarjan uusimpaan osaan, mutta se selvinnee ensi viikolla E3-pelimessujen alla.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa